CARPATH

AMON

Equipment

FORC

Projects

JARP

IEEE

Courses

PHI

Rezultate PHI 2024

Noutăți:

  • 7 aprilie 2024: S-au afișat subiectele și rezultatele preliminare ale concursului PHI 2024. Participanții care au obținut punctaje mici sunt prezentați într-o ordine întâmplătoare la finalul clasamentelor. Premianții concursului vor fi publicați doar după analiza rezultatelor.
  • 9 aprilie 2024: În urma obsevațiilor primite privind problema nr.15 din seturile de clasa a VI-a s-a descis eliminarea ei din calculul punctajului. A fost publicat noul clasament în care punctajele participanților care au ales un răspuns considerat greșit au crescut cu 5 puncte (prin eliminarea penalizării de răspuns greșit), punctajele participanților care au ales răspunsul care inițial era marcat drept corect au scăzut cu 20 de puncte iar punctajele participanților cate nu au răspuns la această întrebare au rămas nemodificate.
  • 9 aprilie 2024: Estimăm că premiile concursului vor fi publicate în a doua săptămână a lunii mai.
  • 23 aprilie 2024: În urma obsevațiilor primite privind problema nr.26 din seturile de clasa a VIII-a s-a descis eliminarea ei din calculul punctajului. A fost publicat noul clasament în care punctajele participanților care au ales un răspuns considerat greșit au crescut cu 5 puncte (prin eliminarea penalizării de răspuns greșit), punctajele participanților care au ales răspunsul care inițial era marcat drept corect au scăzut cu 20 de puncte iar punctajele participanților cate nu au răspuns la această întrebare au rămas nemodificate.

 

Rezultate înainte de stabilirea premianților:

 

Subiecte: