CARPATH

AMON

Equipment

FORC

Projects

JARP

IEEE

Courses

PHI

Concursul PHI 2022
phi

Datele de desfășurare a concursului:

9 - 10 Aprilie 2022 (orele sunt precizate aici)

 

Concursul ”PHI acasă” va fi organizat online de Facultatea de Fizică a Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și va avea loc în zilele de 9 și 10 Aprilie 2022.

Și în acest an școlar subiectele pentru clasele de liceu sunt propuse de studenți ai Facultății de Fizică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, iar pentru gimnaziu de elevi de la colegii de prestigiu din Iași.


  • Pentru a accesa pagina de concurs, participanții vor folosi adresa http://stoner.phys.uaic.ro (inaccesibilă până la momentul începerii concursului).
  • Datele de acces vor fi active cu aproximativ 20 de minute înainte de ora programată de concurs pentru a permite introducerea din timp a numelui de cont și parolei individuale.
  • Subiectele vor fi accesibile automat la ora programată pentru inceperea concursului. Ora oficială a concursului este ora serverului care este stabilită în funcție de ora Bucureștiului.
  • Dupa rezolvarea itemilor din cadrul unui set, participanții vor apăsa cu ajutorul mouse-ului butonul "SALVAȚI RASPUNSURILE" aflat în josul paginii ce cuprinde problemele fiecărui test. Dacă este afișat un mesaj de eroare, rezultatele setului respectiv trebuie să fie trimise din nou. Răspunsurile corespunzatoare fiecărui set de probleme pot fi trimise o singură data.
  • Pentru fiecare răspuns corect se adaugă punctajul corespunzător itemului respectiv. Pentru raspuns greșit, se scade 25% din valoarea răspunsului corect corespunzator iar pentru lipsa oricărui răspuns la un item, punctajul rămâne nemodificat.

Diplomele la Concursul PHI asigură admiterea la Facultatea de Fizică fără concurs de admitere, pe locurile pentru olimpici atât la Iași cât și la Extensiunea Universității din Bălți, Republica Moldova