CARPATH

AMON

Equipment

FORC

Projects

JARP

IEEE

Courses

PHI

Înscriere

În acest an înscrierea se va face în două etape:

  • I.Centrele de concurs se vor putea înscrie în perioada 13 - 19 Ianuarie 2020.
    Pentru înscriere, profesorii care doresc să își asume responsabilitatea de organizator de centru sunt rugați să trimită ca fișier atașat prin email la adresa phi2x20@stoner.phys.uaic.ro, la datele precizate mai sus, următorul document Excel conținând datele de contact: tabelul de înscriere al centrelor de concurs. După confirmarea centrelor de concurs, lista acestora va fi afișată pe pagina web a concursului.
  • II.După terminarea perioadei de înscriere a centrelor, coordonatorii vor primi un nume de cont și o parolă și vor fi rugați să înscrie direct pe web elevii participanți în perioada 24 - 31 Ianuarie 2020. Înscrierea la concurs a elevilor se poate face numai de către organizatorii de centre de concurs și nu individual de catre elevi.
Reamintim organizatorilor de centre că numele de cont și parola folosite pentru înscrierea participanților pot fi folosite și pentru modificarea sau ștergerea datelor acestora și, de aceea, trebuie avut în vedere păstrarea acestor informații într-un loc sigur.

 

Nu modificați formatul tabelului de înscrieri prin adăugarea de noi rânduri sau de noi coloane.
Completați datele centrului într-un singur rând din tabel. Dacă doriți să nominalizați mai mulți organizatori, introduceți toate numele, separate de virgulă, în căsuța corespunzătoare.
Chiar dacă ați nominalizat mai mulți origanizatori, nu introduceți mai mult de o adresa email de contact.